Gastronomi Turizmi: Kavramlar İlkeler ve Uygulamalar

Stok Kodu:
9786052543702
Boyut:
16X24
Sayfa Sayısı:
432
Çeviren:
Serkan Şengül
Kapak Türü:
Karton Kapak
Dili:
Türkçe
80,00
Taksitli fiyat: 9 x 9,78
1 adet mevcut
9786052543702
369910
Gastronomi Turizmi: Kavramlar İlkeler ve Uygulamalar
Gastronomi Turizmi: Kavramlar İlkeler ve Uygulamalar
80.00

Gastronomi Turizmi: Kavramlar-İlkeler ve Uygulamalar

 

Kitap 12 farklı üniversiteden 21 yazar tarafından kaleme alınmıştır. 13 bölümden oluşan kitabın birinci bölümde yemek, kültür ve turizm arasındaki ilişkiler genel olarak açıklanmaktadır. İkinci bölümde gastronomi turizmi ve ilişkili kavramlar; üçüncü bölümde gastronomi turizminin tarihsel gelişimi; dördüncü bölümde gastronomi turizmi cazibe unsurları; beşinci bölümde gastronomi turizmi rotaları ve turları; altıncı bölümde gastronomi uygulamaları; yedinci bölümde gastronomi turizmi seyahat motivasyonları; sekizinci bölümde gastronomi turizminde pazarlama yaklaşımları; dokuzuncu bölümde gastronomi turizminde gelişmişlik göstergeleri; onuncu bölümde gastronomi turizminin bölgesel kalkınmaya etkileri; on birinci bölümde gastronomi turizmi ve sürdürülebilirlik; on ikinci bölümde gastronomi turizmi politika ve stratejileri; on üçüncü bölümde gastronomi turizminin geleceği ve yeni eğilimler ele alınmıştır.

Gastronomi Turizmi: Kavramlar-İlkeler ve Uygulamalar

 

Kitap 12 farklı üniversiteden 21 yazar tarafından kaleme alınmıştır. 13 bölümden oluşan kitabın birinci bölümde yemek, kültür ve turizm arasındaki ilişkiler genel olarak açıklanmaktadır. İkinci bölümde gastronomi turizmi ve ilişkili kavramlar; üçüncü bölümde gastronomi turizminin tarihsel gelişimi; dördüncü bölümde gastronomi turizmi cazibe unsurları; beşinci bölümde gastronomi turizmi rotaları ve turları; altıncı bölümde gastronomi uygulamaları; yedinci bölümde gastronomi turizmi seyahat motivasyonları; sekizinci bölümde gastronomi turizminde pazarlama yaklaşımları; dokuzuncu bölümde gastronomi turizminde gelişmişlik göstergeleri; onuncu bölümde gastronomi turizminin bölgesel kalkınmaya etkileri; on birinci bölümde gastronomi turizmi ve sürdürülebilirlik; on ikinci bölümde gastronomi turizmi politika ve stratejileri; on üçüncü bölümde gastronomi turizminin geleceği ve yeni eğilimler ele alınmıştır.

Axess Kartlar
Taksit Sayısı Taksit tutarı Genel Toplam
Tek Çekim 80,00    80,00   
2 41,60    83,20   
3 28,27    84,80   
6 14,40    86,40   
9 9,78    88,00   
QNB Finansbank Kartları
Taksit Sayısı Taksit tutarı Genel Toplam
Tek Çekim 80,00    80,00   
2 41,60    83,20   
3 28,27    84,80   
6 14,40    86,40   
9 9,78    88,00   
Bonus Kartlar
Taksit Sayısı Taksit tutarı Genel Toplam
Tek Çekim 80,00    80,00   
2 41,60    83,20   
3 28,27    84,80   
6 14,40    86,40   
9 9,78    88,00   
Paraf Kartlar
Taksit Sayısı Taksit tutarı Genel Toplam
Tek Çekim 80,00    80,00   
2 41,60    83,20   
3 28,27    84,80   
6 14,40    86,40   
9 9,78    88,00   
Maximum Kartlar
Taksit Sayısı Taksit tutarı Genel Toplam
Tek Çekim 80,00    80,00   
2 41,60    83,20   
3 28,27    84,80   
6 14,40    86,40   
9 9,78    88,00   
World Kartlar
Taksit Sayısı Taksit tutarı Genel Toplam
Tek Çekim 80,00    80,00   
2 41,60    83,20   
3 28,27    84,80   
6 14,40    86,40   
9 9,78    88,00   
Diğer Kartlar
Taksit Sayısı Taksit tutarı Genel Toplam
Tek Çekim 80,00    80,00   
2 -    -   
3 -    -   
6 -    -   
9 -    -   
Yorum yaz
Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
Kapat